0628352131 info@webbouwpro.nl

Goedkoop, gemakkelijk en snel online. Er zijn honderden webontwikkelaars. Het kan daarom al snel verleidelijk zijn om je eigen site te maken, als een quick-fix-oplossing om de website van je bedrijf snel online te krijgen. Maar de realiteit van het zelf ontwerpen van een website zonder ervaring is vaak verre van ideaal.

Bij een moderne onderneming is een goed werkende website essentieel. Je site moet er professioneel uitzien, een goede positie in de zoekresultaten van Google hebben, gemakkelijk navigeerbaar zijn en uiteindelijk resultaten behalen. Hieronder staat beschreven wat Webbouwpro de 5 belangrijkste redenen vind, waarom een snelle zelfbouw website niet de moeite en tijd waard is.

 

1. Webdesign kosten

Bedrijven als Jimdo, Google Sites en Wix bieden allemaal de optie om een gratis website te maken. Zo’n gratis website kan een prima oplossing zijn om je zelf gebreide handpoppen tentoon te stellen, om een kleine blog met recepten op te starten of om galerijen vol kattenplaatjes neer te zetten. Als hobbyproject is het een interessant creatief experiment. Je kan meteen kijken of je het leuk vindt om een website te ordenen en in te richten.

Een ‘gratis’ website kan in feite betekenen dat je begint met een gratis proefperiode, voordat je ongemerkt toch maandelijkse kosten ineens moet betalen. Of dat je hele site bezaaid is met lelijke banners, die de diensten van de websitebouwer promoten, welke alleen verdwijnen als je een upgrade uitvoert naar een duurder hostingpakket.

Daarnaast zul je vaak verschillende verborgen kosten tegenkomen als je bijvoorbeeld plug-ins, apps of extra functies wilt toevoegen. Hoogst waarschijnlijk zullen er dan hoge bedragen in rekening worden gebracht. Gratis is dus niet echt gratis.

Bij Webbouwpro weet je van te voren wat je betaald, zonder verrassingen achteraf.

 

2. Uiterlijk

Om online een goede reputatie neer te zetten, zodat je betrouwbaar over komt op potentiële klanten, is het cruciaal dat het uiterlijk en het gevoel wat jouw website uitstraalt. Jouw geloofwaardigheid als een professioneel bedrijf wordt door je vertegenwoordigt.

Gemaakt met one-size-fits-all templates zien self-build sites er vaak qua vormgeving amateuristisch uit. Ze kunnen moeilijk te navigeren, zijn en lijken identiek aan de andere duizenden, zo niet miljoenen, websites die dezelfde algemene template gebruiken.

Je website laten maken door Webbouwpro zorgt voor een uniek en eigen webdesign, passend bij jouw bedrijf.

3. Prestaties

Zelfgebouwde websites bevatten vaak ernstige ontwerpfouten die je op de lange termijn belemmeren. Simpel gezegd; ze werken vaak slecht.

Dergelijke aanbieders beschikken over zeer weinig mogelijkheden voor SEO (Search Engine Optimization). Daardoor zal je zelf samengestelde site vrijwel onzichtbaar zijn voor klanten op internet. Zelfs als jouw website ingebouwde hulpprogramma’s bevat om je te helpen deze te optimaliseren voor zoekmachines. Tenzij je over voldoende kennis van SEO beschikt, kan het een moeilijk en tijdrovend proces zijn om SEO-proof te bouwen en te begrijpen zonder professioneel advies.

Bovendien worden websites met gedeelde hosting, zoals standaard is voor bouwers van doe-het-zelf-sites, vaak geplaagd door trage laadtijden van hun pagina’s.Hierdoor is de kans zeer groot dat potentiële klanten je website verlaten als gevolg van de slechte gebruikerservaring.

Bij Webbouwpro heb je de garantie dat je website; geen ontwerpfouten bevat, SEO-proof is en super snel laadt. Klanten zullen je website als prettig ervaren en sneller terugkeren.

4. Ondersteuning

De aangeboden ondersteuning die geboden wordt op doe-het-zelf-websites zal vaak alleen via mail-contact verlopen. Wat betekent dat wanneer je een probleem met je site ondervindt en snel hulp nodig bent, dit wel even op zich kan laten wachten.

Bovendien ontvang je geen persoonlijke service. Het meest voorkomende scenario dat je kunt verwachten wanneer je hulp gaat zoeken, is worden doorgeschakeld naar een internationaal callcenter of dat je wordt doorverwezen naar een handleiding. Kortom, lange wachttijden voor wijzigingen aan de website of trage communicatie  met oplossingen. Slechte ondersteuning is een verspilling van waardevolle tijd en geld.

Webbouwpro staat voor snelle service en persoonlijk contact. Dit kan via de telefoon of via de mail, jij beslist. Binnen 24-uur altijd een persoonlijke reactie en probleemgerichte oplossingen.

5. Ervaring

Aan het eind van de dag vereist het bouwen van een succesvolle website een breed scala aan kennis en vaardigheden. Is het voor jou onmogelijk om in korte tijd een ​​expert te worden in het bouwen van websites? Dan loont het om naar een professional te gaan.

Een webdesign bedrijf kan je een professioneel ontwerp aanbieden. Persoonlijke en deskundige begeleiding, face-to-face ondersteuning, volledige controle over de inhoud en bovenal een hoogwaardige website.

Webbouwpro is er, om je te helpen succes te vinden op het internet. Houd de groei van je bedrijf niet tegen met een zelfbouw website en neem vandaag nog contact op, zodat Webbouwpro jouw bedrijf kan helpen om online te groeien.