0628352131 info@webbouwpro.nl

Online marketing
SEO

Webbouwpro

Elke maand beter vindbaar v.a. €150,- p.m. ex btw

k

Zoekwoord analyse

Wij beginnen met een analyse van uw zoekwoorden. Op welke zoekwoorden zoekt uw doelgroep echt en hoeveel concurrentie is er op deze zoekwoorden.

Herschrijven & inrichten

Wij Gaan 1 onpage pagina herschrijven en 2 offpage pagina’s om uw website hoger in Google te krijgen. Daarbij zorgen we voor een juiste structuur en interne linkbuilding

g

Optimaliseren & rapporteren

Door weekelijks of maandelijks een rapportage te ontvangen is het inzichtelijk wat er nog moet gebeuren en wat er is gedaan om uw website hoger in de zoeklijsten te krijgen.

Erg onder de indruk van het systematische werk dat jij en je team leveren

Werken met het webbouwpro-team was eenvoudig en vloeiend, iedereen reageerde snel, de communicatie was duidelijk en het doorgeven van ontwerpwijzigingen was probleem en eenvoudig

Snelle reactie en bekwaam personeel. goed functionerende websites die overeen komen met de design besprekingen.

Elke maand beter vindbaar

Uw concurenten online een stap voor blijven? kies dan voor ons SEO traject. Wij gaan elke maand aan de slag met uw website en content om u vindbaarheid te verhogen. Dit doen we door onder ander aan de slag te gaan met uw website teksten, interne links, website structuur en linkbuilding.

Voortgang rapportage

Anders dan bij andere online marketing bureaus krijgt u bij ons duidelijk inzicht in het voortgang die wij met uw website boeken. Dit doen we wekelijks of maandelijks uitraad in samenwerking met u en uw doelstellingen.

Werkzaamheden

Dit verschilt per (soort) website wat er maandelijks aan werkzaamheden moet gebeuren om de website beter vindbaar te maken in google, bing etc. Daarom hebben wij maandelijks een contact moment om over de te nemen stappen te overleggen en de duur van de werkzaamheden. 

Wij maken uw websit beter vindbaar

Links

Contact

Willem de zwijgerlaan 1
9602 GE Hoogezand

T: 0628352131
E: info@webbouwpro.nl
kvk: 70741530
BTW: NL229781585B02