0628352131 info@webbouwpro.nl

WhitelabelWebdesign

Webbouwpro

Wij bouwen websites onder uw label

Wij bieden volledig white label wordpress website development aan in ons partner programa. Met onze partner programa bieden wij onze websites aan zonder Webbouwpro kenmerken. Hiermee kunt u als reseller eenvoudig Webbouwpro websites aanbieden en je eigen prijzen en werkwijze hanteren.

Ideaal voor: Onlinemarketing bureaus, tekst schrijvers, uitgevers, branding specialisten of website bouwers die willen upscalen.

Whitelabel webdesign

Wij leveren website aan die volledig whitelabel zijn en geen kenmerken bevatten van Webbouwpro. Zo zal er in de footer en colofon een verwijzing komen naar uw als verkoper. Het logo van uw organisatie zal ook bij het inloggen aanwezig zijn.

Whitelabel Werkwijze

Om een ​​consistente kwaliteit te leveren aan al onze partners besteden we veel tijd aan het verfijnen van ons ontwikkelingsproces.

Wij verzamelen de specificaties voor uw project.

Elk project begint met het bespreken van de verzamelde informatie vanuit het aanleverdocument. Hier in beschrijf u onder ander:

a) 5 websites van concurrenten
b) 5 websites die uw klant inspiren
c) de uniek selling points van de klant zo dat deze ook in het ontwerp terugkomen

We citeren uw project

Voordat we met de ontwikkeling beginnen, bieden we u een offerte tegen een vaste prijs voor het project op basis van de aanleverdocument en eventueele plugins. Na acceptatie van de offerte gaan we over tot het ontwikkelen van de website.

Wij bezorgen uw site

Na interne kwaliteitscontrole communiceert uw contact persoon met u om een ​​feedbackronde te regelen. Wanneer de feedback is voltooid, dragen we alle bestanden die aan de website zijn gekoppeld over naar een locatie die u opgeeft.

Whitelabel partner programa

Deelnemen aan ons Whitelabel partner programma maakt het nog eenvoudiger voor u om websites/webshops te verkopen. Wij helpen u graag met het volgende mee zo dat het nog eenvoudiger wordt om te beginnen.

 

  • Een eigen professionele website (optioneel)
  • CMS traning
  • Whitelabel offertes
  • Whitelabel aanleverdocument
  • Onbeperkt service en support

Whitelabel partner informatie aanvragen

Links

Contact

Willem de zwijgerlaan 1
9602 GE Hoogezand

T: 0628352131
E: info@webbouwpro.nl
kvk: 70741530
BTW: NL229781585B02